Tramrit

Activiteiten
Voor o.a. onderstaande gelegenheden kunt u de paardentram of tractortram geheel naar wens door ons laten verzorgen.

. Bruiloften/trouwerijen . Vrijgezellenfeesten
. Droppingen . Reünies
. Personeelsfeesten . Dorpsfeesten
. Kinderfeesten . Familiedagen
. Schoolreisjes . Sinterklaas/kerst

Heeft u een ander alternatief? Of wilt u graag een tramrit combineren met een etentje of pitstop bij één van de restaurants in de buurt? Laat het horen en wellicht kunnen we er samen een mooie rit van maken!

Paardentram / tractortram
Wij beschikken over twee trams, die inzetbaar zijn als paardentram en/of tractortram. De grote tram biedt plaats voor 35 volwassenen, tevens wordt deze getrokken door drie haflinger paarden. De kleinere tram heeft 25 zitplaatsen en wordt getrokken door twee haflingers. De paarden worden gemend door een koetsier die in het bezit is van een meerspan-koetsiersbewijs.

De trams zijn voorzien van een lage instap, waardoor mindervalide mensen en kleine kinderen normalerwijs kunnen instappen. Ook kan er een aantal banken of kunnen evt. alle banken ingeklapt worden, zodat er ruimte is voor rolstoelgebruikers. Rolstoelgebruikers kunnen via een oprijplaat aan de achterkant van de tram met behulp van de koetsiers in de tram komen.

Er is een muziekinstallatie met bluetooth verbinding aanwezig, zodat u eventueel uw eigen playlist kunt afspelen. Op de banken liggen kussens die ervoor zorgen dat u tijdens de rit comfortabel kunt zitten. Onder de banken is er ruimte voor bagage en dergelijke.

Bij warm weer kunnen er enkele huifkleden opgerold worden, zodat de tram luchtig doorwaait. Op aanvraag kunnen we voor u de tram en ook de paarden of tractor naar geheel eigen stijl versieren. Zoals bij kinderfeesten, bruiloften, reünies enz.